Global Development Blog

Egy mikrovállalkozás víziója és missziója - 2. rész

2017. november 11. 17:54 - global.dev

Miért írunk víziót és missziót mikrovállalkozásként?

Mindenkinek olyan extra energiát és befektetést jelent a vállalkozásunk, mely messze túlnyúlik a megélhetési kérdéseken. Építünk valamit, és kulcsfontosságú, hogy együtt építjük azt! A nyár folyamán csapatunk tagjaival együtt éltük át a stabilizálódást és a növekedést. HISZÜNK benne, hogy jövőre, valamint az elkövetkezendő években egyaránt EGYÜTT érjük majd el azokat a KÖZÖS célokat, melyeket vízióként és misszióként megfogalmazunk.

Miért együtt alkotjuk meg ezeket?

Teljesen egyedi újítás, hogy egy szervezeten belül a munkatársak közösen fogalmaznak meg közös célokat, valamint víziójában, missziójában és stratégiájában is több terület terveit, gondolatait és vágyait nevezik meg.

A kezdetektől fogva egymásért csináljuk az egészet.  Azért fektetünk nagy hangsúlyt célkitűzéseink közös meghatározására, mert egyedül nehezebb lábnyomokat hagyni a világban. Elérni és létrehozni valamit, ami túlmutat rajtunk, adni másoknak, felépíteni valamit, és példát mutatni: ezeket mind közösen érhetjük el.

global-team-work.jpg

Munkatársainkra családtagokként tekintünk, így amellett, hogy víziónk és missziónk megalkotásába is bevontuk őket, vállalkozásunk minden életciklusában fontosnak tartjuk és számítunk a véleményükre, ötleteikre. A közös munka és az elköteleződés garantálja, hogy ügyfeleink számára kiemelkedő minőségű munkát készíthessen csapatunk.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://globaldev.blog.hu/api/trackback/id/tr8813235003

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása